Tags

Rich meet Beautifull, RmB snap u hem

(en uniek: de foto zonder de url van de website)

Dankzij de media is RmB, een so-called dating site voor studentes gelanceerd.
Rich meet Beautifull is gewoon another dating site die gekozen heeft voor een bedoeld provocerende actie richting de niche-groep studentes but they couldn’t care less. Trafic daar leeft zo’n site van en geloof me door de ‘ verontwaardigde’ aandacht van de media ( oei is dit wel correct, we gooien het even in de groep) is RmB in Belgie meer dan gelanceerd. Dit is het voorbeeld van ‘goedkope’ marketing en viral gaan. De affiche op televisie met de url; minutenlang is tienduizend euro waard; zomaar cadeau gedaan door de VRT.

Kijk d’r zijn jongens de een dot.commetje doen en naargelang ze de kluit kunnen belazeren verdienen ze daar grof aan. Het kan me verdommen of het al dan niet prostitutie is. Al die verontwaardiging terwijl we juist en precies in de kaart spelen van een paar smart guys. Niet de moraal maar het onderscheidingsvermogen gaat naar de kloten. La bétise…….

 

noot:

dit is een site die in een dertigtal landen opereert en VERGEET dat hier geen leningen maar studiebeurzen zijn.  Even hun werk niet helemaal goed gedaan wat de focus/baseline betreft maar daar stoort zich natuurlijk niemand aan.

Tussen haakjes ( Ik zou ze niet te eten willen geven, studentes die er een sugar op nahouden). No pun intended voor ik afga als een decaan…..