Tags

,

Picture 40

Na de Amerikanen die niet meer bijkwamen omdat ze zo dik zijn ( zie ons vorig bericht) zijn hackers er weer in geslaagd om de VRT-site deredactie.be belachelijk te maken. In een bericht over een Frans echtpaar dat met een brug de hoogte ingegaan zou zijn wordt weer vrolijk een loopje genomen met de logica.

Zo sluiten de slagbomen en gaat de brug open. Een brug die open gaat terwijl de slagbomen sluiten is sinds Jour de Fête van Jacques Tati niet meer gezien.

De slagbomen gingen volgens de tekst rond 10.40 uur dicht: op dat moment stonden nog drie voertuigen op de brug….In de inleiding echter slagen de Fransen er in om het onmogelijke te doen terwijl ze als één van de drie op de brug staan: ze reden met hun wagen op de brug toen de slagbomen sloten.

De kers op de taart:

Verder onderzoek zal moeten uitwijzen hoe dit incident is kunnen gebeuren. Volgens getuigen stonden de verkeerslichten gewoon op groen toen de wagens de Scheepsdalebrug opreden. De politie zal met alle betrokken partijen samenzitten om het voorval te bespreken.

Er wordt niet bij gezegd of de bespreking met taart en koffie was of een walking dinner……
De laatste tijd wordt de nieuwssite wel eens meer geteisterd door dit soort teksten.

Advertenties