DownloadedFile-2

Italië of Griekenland of Portugal en België ook, elke melaatse wordt door Europa verzocht de hand in eigen boezem te steken en die ook nog intact weer te voorschijn te toveren. Om er vervolgens in goede orde Ode an die Fraude en Gekwetst ben ik van binnen op te fluiten. Duitsers hebben er een handje van weg om Kraft durch Freude te pfeifen. Handsfree.

Geen tijd om je lokale democratie tegen het licht te houden, als er maar een stevige meerderheid is van links of van rechts want anders kelderen de beurzen en ‘s lands waardepapieren.

Regeringen moeten voortaan in vitro geconcipieerd worden. Democratie wordt verneukt, ondergeschikt aan de nieuwe Economische Orde. Sanierung muss sein!

Was Griekenland dus maar onder de kolonels gebleven, de anjerrevolutie in Portugal niet uitgebroken, een Franco-cloon in Spanje aan de macht en Italië onder Mussolini gebleven.
Toeval toch dat al die facistenstaten nu het loodje leggen. Onder Mussolini kwam er geen trein te laat.

Duitsland dat niet langer V1’s maar Ultimatums afvuurt om zijn hegemonie te vrijwaren. De oorlog is nooit gestopt, Europa is nog steeds een slachtveld en vergeleken bij de precisiebombardementen van operatie Dessertstorm is de Stuka-Diplomatie veel doeltreffender. In het binnenland met nepjobs de werkloosheidsstatistiek frauduleren en het buitenland de les lezen.

Dan nog meer vertrouwen in een prof die porno projecteert of een komiek die een kwart van de kiezers achter zich schaart. Ook afgesnoept van het Volk van de Vrijheid, Ber*****’s Popolo de la Liberta .
Nobelprijswinnaar Dario Fo weet wat hij zegt: dat Italië sinds de gloriedagen van het socialisme geen groter vreugdevuur heeft zien stoken in de politiek dan met Beppe Grillo’s partij.