Tags

<em>Aflevering 2 & 3: Puglia</em>
• Agriturismo La Serragambetta, via per Conversano 204, Castellana-Grotte (Bari)<em>, telefoon/fax</em> +39.804.96.21.81 <em>e-mail</em> serragambetta@media.it (ongeveer 100.000 lire halfpension p.p.)
• Wijngaard Il Fatalone/Azienda Agricola Petrara Pasquale, vicinale Spinomarino 291, Gioia del Colle (Bari), <em>telefoon/fax</em> +39.803.44.80.37
• Olijfolie: Frantoio F.lli Galantino, via Corato 2, 70052 Bisceglie (Bari), <em>telefoon</em> +39.803.92.13.20 <em>fax</em> +39.803.95.18.34 <em>e-mail</em> oliogalantino@mail.clio.it <em>internet</em> http://www.oliodioliva.net/

<em>Aflevering 4: Le Marche</em>
• Pasta La Campofilone soc.coop. a.r.l., via XX Settembre 42, 63010 Campofilone (Ascoli Piceno), <em>telefoon</em> +39.734.93.12.94 fax +39.734.37.42.20 <em>e-mail</em> mosaico@insinet.it

<em>Aflevering 5: Friule</em>
• Agriturismo Campo di Bonis, Taipana/Nimis (Udine), telefoon +39.432.78.81.36 fax +39.432.78.82.46 (70.000 lire halfpension p.p.)
• L’Artigiana Prosciutto srl, via Oposo 9, 33038 San Daniele del Friuli, <em>telefoon</em> +39.432.94.04.13 <em>fax</em> +39.432.94.07.43
• Wijngaard Zorzettig, via Strada S.Anna 10, 33043 Spessa di Cividale (Udine) <em>telefoon</em> +39.432.71.61.56 <em>fax </em>+39.432.71.62.92.

<em>Aflevering 6 & 7: Emilia Romagna</em>
• Agriturismo La Sturlona, Via Sturlona 12, 42017 Novellara (Reggio) <em>telefoon</em> +39.522.65.72.60 <em>fax</em> 65.75.62
• Aceto Balsamico ‘Bellei’, Via Maestra 1446/A, 41017 Ravarino (Modena) <em>telefoon</em> +39.59.90.91.11 <em>fax</em> +39.59.90.99.10
• Parmigiano: Caseificio Sociale Castellazzo, via Don P. Mazzolari, 12 Campagnola Emilia (Reggio), <em>telefoon</em> +39.522.65.28.62 <em>fax</em> +39.522.65.29.10

<em>Aflevering 8: Piemonte</em>
• Rijst: Azienda Agricola ‘La Gallinella’ Via Semiana, Velezzo Lomellina (Pavia), <em>telefoon</em> +39.38.44.38.93 <em>fax</em> +39.38.44.30.76

<em>Aflevering 9: Toscane</em>
• Agriturismo Il Rigo, Loc. Casabianca, San Quirico d’Orcia (Siena), <em>telefoon</em> +39.577.89.75.75 <em>fax</em> +39.577.89.82.36
• Truffels: Tartufi Morra, piazza Pertinace 3, Alba, <em>telefoon</em> 0039-0173/36.42.71 <em>fax</em> 36.22.66
• Avigonesi: Le Capezzine, Centoia (Cortona), <em>telefoon</em> 0039-0578/72.40.08 <em>e-mail </em>classica@classica.it <em>internet</em> http://www.classica.it

<em>Algemene informatie:</em>
• Italiaans Instituut voor Buitenlandse Handel <em>e-mail</em> info@icebrux.be <em>telefoon</em> +32.2.229.14.30 <em>fax </em>+32.2.223.15.96. Voor een lijst van alle <em>agriturismi:</em> http://www.iqsnet.it/it-is/puglia/ricett/ricett_pug_i.html

<em>Met dank voor de assistentie aan Dottore Pietro Salamina, Carlo Suma en Martine Godefroid van het Italiaans Instituut voor de Buitenlandse Handel.</em>

Advertenties