Tags

, , , , , , , , , ,

Bettina Buylens, grote mond en overal voet tussen de deur: na Villa Vanthilt, de Indiase delegatie, het Olympisch dorp de badge van Xavier Taveirne achterover gedrukt. Maar eerst… ….


—–Bettina er doen sinds Beijing geruchten de ronde dat het olympisch dorp een grote orgy-plek is, al iets van gemerkt?

– Wel zet tienduizend afgetrainde atleten samen in een van de buitenwereld afgesloten dorp en het kan niet anders of de hormonen gieren door de genen. Maar vergeet niet dat dit een kleine stad is met bijna 2000 CCTv-camera’s, meer dan je er in heel Londen kan vinden en dan zoek je naar een speld in de erotische hooiberg.  Je smokkelt hier ook niks of niemand binnen. Je moet voorbij prikkeldraad, snuffelhonden, scanners en een check-point Charly van je welste.  Sex is hier het best bewaarde geheim van de spelen. Bovendien mogen de atleten voor het eerst in de geschiedenis van de spelen hun vaste partner meenemen naar het Olympisch dorp. D’r worden dus bij wijze van spreken nogal wat own goals getrapt.

– En toch moet er gedateted worden aan honderd per uur?

– Je weet wat de top drie is van de dating-plekken in de bewoonde wereld: supermarkten, fitnesscentra en parken. En die ontbreken hier niet. Nu is veel van, de buzz rond sex in het dorp terug te brengen tot één enkele bron: Hope Solo, de Amerikaanse vrouwelijke keeper die de geruchten verspreid heeft over open en bloot neuken in het atletendorp in Beijing, Duitse sporters die hun gouden medaille aanboden voor een pijpbeurt en het onvermijdelijke rond het blokje streaken. Typisch Amerikaans om zo uit de biecht te lullen . Als je er hem bij Solo wil binnen krijgen zal je vroeg moeten opstaan. Dit seizoen heeft ze er nog geen enkele binnengelaten,  behalve eentje maar dat was buitenechtelijk spel.

– Als Solo every buddy’s natte droom is heeft die dan een mannelijke pendant?

-Zeer zeker, het betreft een Canadese zwemmer die hier vaak bloot achter het raam staat met een eikenblad waaronder de olympische ringen een nogal rijk klokkenspel verraden ( zie foto).

– En now for something completely different, heb je al een pasje kunnen bemachtigen en hoe zit het met de zoektocht naar een appartement.

-Twee keer bingo,  Ik heb de pas van Xavier Taveirne van de radio achterover kunnen slaan en ik heb me toegang verschaft tot het appartement van Tom Boonen ,  morgen krijg je een filmpje…

Advertenties