Tags

, , ,

Als het aan Kobe Ilsen ligt dan kom je, als bekende Vlaming, de studio niet uit zonder je zieltje buitenste binnen gekeerd te hebben. Vandaag dus Wilfried Martens die terloops vermelde dat zijn vader hem vroeg verlaten had. Kobe dus: ” en hebt u daardoor last van verlatingsangst”. Godzijdank kon Wilfried een sterke moeder inroepen en verder afwenden dat het voor der rest van het interview over de afwezige vader zou gaan. Kobe heeft zich een paar dagen terug stevig vastgebeten in Hilde Van Miegem’s moeder, een feeks zoals ze ze niet meer maken die haar dochter voor de rest van haar leven met een Assepoes-complex opgezadeld heeft. Het kwam op het einde van de uitzending tot een publieke bede van de dochter tot de moeder om alsnog een verlossend gesprek aan te gaan. Kobe Ilsen stevent af op een carrière als klankbord van al wie zijn bad youth tot een goldmine omgetoverd heeff.
Veiligheidshalve hebben we de radio afgezet. Wetende dat met een gehandicapte zoon, overspel en de ondertrouw met Miet -om dan nog niet te spreken over het duo en duel met Tindemans en vervolgens de hele CVP/CD&V, een titanisch fresco opgehangen zou worden met kansen zat voor de gelegenheidspsy KI om ons in de diepste krochten ’s mans psyche mee te voeren. Dit soort viltbeloken gespreken zou bij deze zomerse temperaturen eigenlijk verboden moeten worden.

p.s.

Wij hadden u gewaarschuwd want op aanstichten van Kobe, die net zijn tweede miss Belgie-kandidate heeft binnengedaan, ging het al snel over sex en hoeveel keer per week, zijn wij blij dat we dat niet hebben moeten aanhoren. Sex is namelijk overrated

Advertenties