Tags

, ,

Uheldig forbuds-inspektør: – En anti-ryge inspektør fra sundhedsvæsenet i Belgien, Albert D, fik en ubehagelig overraskelse, da han kom på uanmeldt kontrolbesøg i ”Café de la Poste” i den lille by Sivry-Rance for at checke, om rygeloven blev overholdt.

Cafeen, som ligger midt i byen, er et velbesøgt frokoststed, men udenfor frokosttid kommer der ifølge byens beboere også andre slags slags gæster, herunder enkelte medlemmer af de belgiske Hell’s Angels.

Da inspektøren ankom til cafeen, bemærkede han straks, at rygeloven ikke blev overholdt og bad gæsterne slukke cigaretterne. Der opstod herefter et skænderi, som ifølge øjenvidner fik nogle gæster til at hive tøjet af inspektøren, og – under højlydt jubel – smide det om bag baren.

Herefter kørte de den uheldige inspektør ud i en nærliggende skov, hvor de satte ham af, kun iført hans underbukser. Han søgte tilflugt i et forladt skovløberhus, og nogle timer efter dukkede han så op på den lokale politistation – nu iført et hestedækken – for at anmelde overfaldet.

Politianklageren i Charleroi fordømmer overfaldet i utvetydige vendinger, og kalder det ”en grov ydmygelse af en offentlig embedsmand”. Politiet har bedt øjenvidnerne om at melde sig.