Ik ken op zijn mist tien dingen die lekkerder zijn dan sex. Het krakend velletje van een crême brulée bijvoorbeeld, heel sensueel overigens hoe dat split onder je lepeltje: daar kan geen kut tegenop.

Er trekt bij mij een kamasutra van lijfelijk plezier door me heen als een stukje vis stribbelend in een stroomversnelling van Hollandaise gaat deeptroathen in mijn keel. Daar hoef ik dus niet voor naar de darkroom.

Maar om nu te zeggen dat ik nee zeg tegen een goeie stoeipartij met een gelijkspel finale: dat zou ons iets te ver voeren. Wat dat betreft: doe mij maar alles, behalve kinderen en dieren. Wat is alles zal u zeggen. Zeer interessante vraag maar leest u alstublieft verder.

Laatst Ray Cokes  in de Humo gelezen. Blijkt die ouwe rukker al zijn hele leven naar parenclubs te gaan. Maar dat hij ons zou vertellen hoeveel een aflevering van Tournée Generale schuift, hola, dat is privé. Er zijn geen taboes meer. Parenclubs  ik ken ze als het gat in mijn broekzak en ze mogen nu ook al van de Flair, ik blijf daar dus voortaan weg.

En sedert het Laatste Nieuws blokletterde dat everybody’s natte droom een trio is met – of al places, twee meiden heb ik dat ook al van het menu geschrapt. (met twee vrouwen, wel te verstaan). Natte dromen zijn zonde van het zaad. Als ik alles moest geloven wat in HLN staat dan had ik mijn gezin al lang uitgemoord.
Niks lezen over sex, gewoon doen. Eerst wel een week lang elke dag een halve liter kefir achteroverslaan en je kontkaken annex sluitspier samentrekken.

Onlangs gehoord tijdens het voorspel: ga je me nog neuken vriend, ik ben je vriendin niet. Acht en een halve minuut duurt een doorsnee peespartij, op gezag van Dirk Draulans, specialist in slechte sex (en Lisbeth Imbo gemuild). Acht en een halve minuut , inbegrepen bh-sluiting-friemelen en dansen in je half uitgetrokken jeans: acht en een halve minuut voor een vingerhoedje stijfsel. Minstens een uur zou ik zeggen en liefst nog langer. Voor acht en een halve minuut kom ik de deur niet uit en je doos niet in.

Sex is geen taboe maar het moet, vind ik, privé blijven. Sex hoort thuis in bed en bij uitbreiding op de tafel. Scheiden van tafel en bed, dat is toch de uitdrukking. Zelf heb ik bij mijn scheiding de tafel meegenomen, wegens zo goed als niet gebruikt. Zal ik ze voor u dekken?

Advertenties